Skip to Content
0

Info Object - 0MATERIAL - Texts not getting updated

Sep 07, 2017 at 07:31 AM

35

avatar image
Former Member

I have installed 0MATERIAL from BI Content.

While loading texts from datasource 0MATERIAL_TEXT, texts are not getting udpated.

I am able to get data upto PSA. From PSA, after executing DTP texts are not getting updated. DTP is not showing any error also. I am attaching the DTP monitor screen.

Please anyone help me out in this issue.error.jpg

error.jpg (110.0 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Tammy Powlas
Sep 07, 2017 at 09:13 AM
0

First, are you using BW/4HANA? Because that is the tag that is shown.

Can you share where you see the record in the PSA?

And show how the flow is to the DTP?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Sep 07, 2017 at 10:18 AM
0

I am able to see the records in the PSA Maintenance.

Datasource 0MATERIAL_ATTR --> Transformation from DS to Infosource --> Transformation from Infosource to InfoObject
DTP monitor screen i have attached in the attachment.


err.jpg (121.0 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Ashu Yadav Sep 11, 2017 at 10:23 PM
0

Hi There,

Can you please check the length of Material in OMSL t code, maintain it as 18.

reload the attribute and text

Thanks

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded