Skip to Content
author's profile photo
Former Member

WAD question

I defined a query an a view... the query is for table and he view for chart.. everythog works ok but when i change layout of a graph the changes made dont show in the chart when i execute it...what i missing??

Thanks In Advance

Juan

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on Sep 25, 2007 at 03:35 PM

    Juan,

    When you say you change the layout of a graph, do you mean the Graph Web items in the WAD or do you mean the layout of the query. If you are changing the layout of the query, you will have to resave the view for your chart.

    Regards

    Gill

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on Sep 27, 2007 at 07:32 PM

    Juan,

    In your template, look at the settings for the viewer, do you have keep filters for all views checked?

    Cheers,

    Rusty

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Juan,

      Try going into the cache monitor to clear out the cache on your Development system. Do this by going into BEx Monitior -> Cache Monitor -> Main memory -> Delete. This will force the template to completely rebuild when you execute it the next time, and hopefully will allow it to build the indexes to the graph you need to show your changes. Be sure you do this on your Development box so that you will see the changes when it runs.

      Cheers,

      Rusty