Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem with Displayed Properties of Resource Renderer

Hi,

I've created a custom property prop_x assigned to a custom property metadata namespace ns_x for (and to a custom property metadata group group_x).

I've added "ns_x:prop_x" to the displayed properties of my collection renderer.

At runtime no extra column is shown for prop_x.

When I change the namespace of prop_x to "default" (and change put "default:prop_x" in the Displayed properties of my Collection renderer), the extra column is shown?!

Any ideas about the reason why? What are the prerequisites to get a property being shown?

Thanks,

Jeroen

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 21, 2007 at 02:59 PM

    FIxed after restart, prob caching issue

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.