Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Client transport from Production 4.6C client not working using SAP_ALL?

I am trying to do a clinet transport from the Production system, to import into the QA system.

When I run SCC8 I have two problems. The first is that it insists that I enter a target system, however when I enter the QA system it comes up with the messageĀ…>>>Target system Q01 is not known in the current transport configuration<<<. First question is how can I get round this?...is it okay for me to enter the Prod system as the target system as well eg P01?

The second problem I have is if I do enter the production system P01 as the target system, but select SAP_ALL as the profile then when I try and run it I get the messageĀ…. >>> Change Documents are not copied<<<. However if I specify SAP_CUST it will allow me to schedule the job.

Please help!!

S

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 21, 2007 at 02:06 PM

    Hello Sharon,

    You need to set up TMS with Q01 as a part of it. That will solve the fist issue. You cannot give P01 as target. target has to be the system where client copy is intended.

    Change documents are not copied in client copy and this is alright. You just need to press enter and proceed.

    regards.

    Ruchit Khushu.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 21, 2007 at 02:29 PM

    Hello Ruchit,

    Let me just double check something with you... so are you saying I need to creat a transport route from P01 (production system) to Q01 (QA system) through STMS?... if this is the case, could yuo please provide the steps involved. Also will I need to change any of client settings for P01 in SCC4?

    Thanks again for you help.

    S

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 21, 2007 at 02:32 PM

    ...one other thing, will I need to log onto the DOMAIN CONTROLLER (ie the DEV system in our case) to add the transport route from P01 to Q01 in STMS?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 21, 2007 at 02:39 PM

    Sorry one othr thing, the P01 system is at another site and so dows not share the same transport directory. If I add the transport Route via STMS on th eDomain Controller which files do I need to copy across to the P01 system for the configuration to get updated on P01?

    Thanks again.

    S

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hello Sharon,

      In this case well you need to add P01 as external system in STMS or then may be go for remote client copy SCC9. But oif client size is large then export import should be used.

      Regards.

      Ruchit.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.