Skip to Content
0

delta load from 0FI_GL_10 extractor is bringing in duplicates

Oct 12, 2016 at 06:15 AM

86

avatar image

Hi All,

till now we had a full load data flow from 0FI_GL_10 to an infocube.

we are converting this load to delta, so introduced a DSO in this flow 'DSO_XX' , so now i get duplicate data when i trigger delta to this DSO.

the init load with data transfer seems to be fine, but the subsequent deltas seem to mess up.

Can any suggest on what could correct this issue?

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Gajesh Nagesh Oct 12, 2016 at 10:05 AM
0

Hi Swetha,

The delta for 0FI_GL_10 the DataSource transfers the record data with the new status each time you load. There fore the DSO that you create should have Overwrite in the mapping. Do not use summarise in your transformation mapping

Regards

Gajesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Swetha N Oct 16, 2016 at 09:43 AM
0

Hi Gajesh,

i will try this and update in this space. thanks.

meanwhile i am not sure how to assign points here, will check and do it.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Swetha N Oct 26, 2016 at 04:54 AM
0

Hi Gajesh, forum,

I updated the mode to overwrite in the DSO, and now the amount for all the keyfigures is matching with the source ECC data.

But except for one keyfigure 'cumulative balance', this field shows less amount if i set the update type to 'overwrite', but if i set the update type to 'summation' then the amount is showing more than the ECC source.

so now i am confused on how to pull in correct data for this field.

Please suggest.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded