Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error in RFQ Printing

Hi Friends,

I am creating a RFQ (ME41) and wants to give print through ME9A, in development server its working fine and i am able to take a print out. But in quality server system is not generating a spool request in ME9A. I have checked all setting in Dev and in Quality server, its same a both places, then why system is not generating a spool in quality.

Please advice. I have checked Print related config., NACE settings are correct.

Shrinivas

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 20, 2007 at 09:53 AM

    Hi

    Please check whether you have Ticked "Print Immediately" in the Q server. If you maintain this, you will get printout.

    Pls Revert and Reward

    Regards

    Vijay

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 20, 2007 at 09:55 AM

    Hi,

    Also ensure whether the output device is given in the communication tab of under the messages of the RFQ screen.

    Regards,

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.