Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Data is not showing in the transaction though the table is being update

Hi,

I am able to add a partner to the contract but when I open the contract the see the partner header, the partner is missing. I check the VBPA table and find it updated.

The data is in the table but not showing up in the transaction.

So, when I try to add the partner again to the same contract I get an express document saying duplicate array.

Can anyone help me find a solution to this.

Thanks in Advance,

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 19, 2007 at 11:24 AM

    Hi,

    it sounds like you've added the partner directly into table vbpa because it shouldn't be a problem if you've used a function module. Anyway - did you try to open the contract in change mod.? Sometimes this is a good trick - if it doesn't solve the problem you'll have to use the correct way with a function module. Or give us more information on how you've added the partner.

    Regards

    Nicola

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.