Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Entry not getting created in LFM1 table while creating a BP

Hi,

The purchase organization details which I give when creating a business partner from transaction BP under "Purchasing" view, are not getting stored in LFM1 table.

The purchase organization details are getting stored in table LFM1 on the developement server but is not getting stored on testing server.

Could you please tell whats the problem? Its bit urgent

Priya

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 18, 2007 at 09:05 PM

    compare the both system config and check there is any discrepancy...otherwise it should post. ask your basis people about this isse they might help you out

    because some time it is table update issue.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.