Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

ALV display

Hi all.

in my ALV program i have a field called ' TAX'. we have 2 client 100 and 400.

my problem is this field is displaying in 100 but not in 400 .

please tell me how to solve this .

regards

prajwal.k

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 18, 2007 at 11:16 AM

    hi prajwal,

    did you activated ur program in the client 100..?

    chandra

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Sep 18, 2007 at 11:25 AM

    Hi,

    compare the code in clinet 100 and 400,check if both are same or not..u can compare by version->version management.

    Regards,

    Nagaraj

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 18, 2007 at 11:33 AM

    1. debug and check if it coming in internal table,

    2.

    checkout in your select statement if you had mentioned anywhere CLIENT-SPECIFIED

    eg;

    select * from ztable into table itab client-specified where mandt = '100'.

    but this should effect other fields also , but check it once

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.