Skip to Content
0
Former Member
Sep 17, 2007 at 08:34 PM

Error Query from Multiprovider

15 Views

Hi,

We are creating a Query from a Multiprovider. This Multiprovider was made using one infocube and one ODS. When we run the Query the data from ODS are not being displayed. If the Query contains only characteristics from ODS, the Query display data.

If the Query contains only characteristics from Infocube, the Query display data. But when the Query contains characteristics from both InfoProviders the data are not being displayed.

The following example tries explain better the issue.

There're 2 infoproviders infocube X and ODS Y we want to report as combined.

Both of them have order number 0DOC_NUM and order item 00RD_ITEM in common.

Cube A keeps order item based key figures: S Keyfigure &

D Keyfigure.

ODS B has detail order item based characteristics Char1 & Char2, which don't exist in cube A.

Cube A

Order Number___Order Item____S Keyfigure___D Keyfigure

100_______________10____________25___________23______

100_______________20____________45___________40______

100_______________30____________30___________30______

ODS B

Order Number____Order Item_____Char1________Char2

100_______________10____________SSS_________Blue______

100_______________20____________TTT_________Blue______

100_______________30____________SSS_________Black____

We want the query to display the way below:

Order Number_Order Item__Char1___Char2____S KF___D KF

100____________10________SSS____Blue_____25______23

100____________20________TTT____Blue_____45______40

100____________30________SSS____Black____30______30

But when we combine these two in a multiprovider, query result doesn't list the data from ODS.

Can you help us with this?

Thanks..