Skip to Content
0

I'm not able to capture user modified properties in Syclo Agentry. Please help!

Aug 30, 2017 at 10:26 AM

40

avatar image
Former Member

These values have to be captured for custom fields(Z fields). I have defined the property in the respective object as well as the transaction. Further, Java code has been added for the respective Class as well to fetch the back end values. In order to capture the details of the transaction, I have added code to the Java Bapi class as well which shall update the values in the respective SAP custom table. Please tell me if I'm missing something.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Bill Froelich
Aug 30, 2017 at 01:16 PM
0

For starters, you will need to provide more specific details about what and where you are modifying things before we can really offer much guidance.

Your next steps should be to run this in the Test Environment (accessible from with in the Agentry Editor) so you can set breakpoints on our transactions and view the data captured on the client before it is sent to the SMP/Agentry server. This will tell you if the problem is in your Agentry logic or on the backend.

Without more details I can't really offer anything more at this time.

--Bill

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Thank you for your guidance. Here are some more specific details about the issue.

I have appended 2 custom fields in my SAP Table for enhancement of IW32 transaction.

When I enter the values for these 2 fields from IW32, the values are being fetched from ECC to Agentry frontend. But when I edit those values in the screen set and send them back to ECC backend, the changes aren't reflecting in ECC. I have added the Java code to Post BAPI class for capturing the values and updating the SAP Table.

Also, I have debugged the related Action. But how should I set the breakpoint for the transaction?

Please tell me if I'm missing any step as only these 2 fields are not getting captured. Do I need to write ABAP code in order to capture those custom values?

0

You should open the Test Environment view in the Editor and connect it to your SMP server. Once the initial sync is complete you can set transaction breakpoints (on Apply in this case) to confirm the values are being captured as expected. Also once captured you can view pending transactions as well. Click Transmit and then immediately click Stop so you can view the transactions that are generated right before transmit. Confirm if the properties and values are set in the transactions as expected.

--Bill

0