Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

WD application not running in Portal 7

Hi Friends,

I have deployed a WD application in 2004S environment. This application has been running standalone so far. The application runs fine in portal but the popups from this application are pointing to the wrong URL and therefore errors out.

The error message says : DispatcherException. The requested deployable object 'sap.com/pb' and the application are not deployed on the server.

Its just a single application and the popup points to the same application with a parameter value passed. And the application is not under sap.com/pb. Has anyone faced a similar problem?

Thanks in advance.

Nathan

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 12, 2007 at 06:13 PM

    Solved. Modified the reference value of the LinkToURL element.

    Thanks

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.