Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Datum field not displaying in First level maintenance View

Hi all,

I've a maintenance View with 2 levels. I have DATUM type field and in the 1st level dynpro the field is not displayed, but yes in the 2nd level.

If I rebuild the view with 1 level all is ok.

I've check in the forum and read that with integers happen same:

maintenance-view---fields-not-displaying

Is this ok? Why the system do this? How can I solve it?

Thanks in advance,

Regards.

Urtzi.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 11, 2007 at 01:56 PM

    Hi,

    if you choose One level, then it will read the data and upadte the information on the screen, so that the DATUM field is updating. but if you choose 2 levels, then in the first level it will show the screen then in the 2nd level it will read the values

    regards

    Sudheer

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.