Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

configuring SLD in PI7.0 (ERROR)

Hi Experts,

1) I have installed the pi7.0 component on ecc6.0 i did postinstallation steps of pi7.0 but when i give the tcode SLDCHECK it goes to webbrowser and works sld

fine i can be able to do sld activities but it is showing in system : function call returned exception code 4 and summary : connection to sld does not work.

why it is showing and what could be the reason .

please give me suggestions to solve this

Thanks&Regards,

Siva.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Sep 10, 2007 at 01:18 PM

    check, Rz70 is pointing to SLD.....

    SLDCHECK is working fine, as your RFCdest LCRSAPRFC and SAPSLDAPI is working good....

    it might be the case that the ECC busnies system connection might be broken.....

    Message was edited by:

    n Khan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 10, 2007 at 01:22 PM

    Hi Siva,

    Have a look at this thread

    https://forums.sdn.sap.com/click.jspa?searchID=5133996&messageID=2348077

    hope this is helpful for you.

    Regards,

    Sreenivas

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.