Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem with WAD transports

Hi there

We have a problem with transporting templates created in the WAD.

The transport goes through succesfully, but when I run the template(s) in PROD, the changes are not reflected.

If I open the template in the WAD in PROD, then I can see that the changed template is indeed in PROD, but executing it in the portal shows the old template.

We are seeing this problem now with templates, but noticed it about a week ago with reusable library items that weren't updating correctly in PROD. The way we resolved it on that occasion was with a server reboot (J2EE)

I am sure a Java restart will do the trick again this time, but we can't have a situation where we need to restart systems each time a transport is sent through ... that's ridiculous.

I imagine there is some sort of caching holding onto the old items, but I don't know where to look to clear that cache.

Please, can anyone provide some assistance on this?

Cheers,

Andrew

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 10, 2007 at 11:15 AM

    Hi Andrew,

    i think that you will find the cache in 'RSRT' T Code.

    and refresh will also help this problem.

    If not then find the ABAP Program and regenerate it.

    Hope this will solves your problem.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.