Skip to Content
avatar image
Former Member

Getting an error message during oDataModel.read

Hi Team,

I am getting an Message Box error with no error message in it when i call oDataModel.read. I am using V2 version of ODataModel. Let me explain when i am getting this message.

I have two view v1 and v2. I am showing a list of employees in a table where user can select multiple rows and click on a button route them to the v2 showing another table with all the employee details. I am calling an gateway service during the button click and the method is Get and all the calls are asynchronous. For the first time the calls are happening correctly and am getting the results in the V2. When i go back to the V1 and without changing the selection in the table if i again click the button for routing to the V2 thats when i am getting this Message Box error with no message in it. I am not calling the Message Box. Also this happens 1 out of 5 times without changing the selection in V1.

I am not sure very sure if i am missing some parameters. Please find below the code for your reference

var url = "/gateway/url/service"

var parameters = {

filters: viewRef.createFilters(employeeSet, usrProfile),

success: function(oEvent) { },

error: function() { },

}

viewRef.oModel.read(url, parameters);

Also find attached the error message.

Please let me know how to resolve this problem.

Thanks and Regards,

Saravanan

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Aug 27, 2017 at 02:07 PM

    Please attach error message.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded