Skip to Content
0

EOIO queue stuck without any predecessor in error.

Aug 25, 2017 at 07:40 AM

41

avatar image
Former Member

Hi guys,

I have currently an issue with an EOIO queue which is stuck even if there is no predecessor in error. Did somebody of you experienced this?
Any idea how I can restart the queue? I think I tried everything..

Thanks,

Peter

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

4 Answers

Best Answer
avatar image
Former Member Sep 01, 2017 at 08:25 AM
0

OK, found the problem. I overlooked one item in EOIO monitor. That was mine one :)

So if you face similar issue, dblcheck http://<server>:<port>/MessagingSystem , check EOIO Sequence Monitor and dblcheck your queue there. Cancel failed message, if doesn't help, cancel also right the next one (was my case). Then the sequence starts processing again.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Manoj K Aug 25, 2017 at 07:53 AM
0

Hi Peter,

Can you please confirm you have checked in both IE and AE if there any message failures in that queue.

Can you please filter message in AE by the queue name and check by sequence id .

Br,

Manoj

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Aug 25, 2017 at 07:43 AM
0

Just to let you know, I work on 7.31 Dual Stack

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Aug 25, 2017 at 09:32 AM
0

Hi Manoj,

and what would this help to?

Thanks,

Peter

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded