Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Failed to connect to Backend System in VC`

Hi All,

We are using SAP Netweaver 2004s(EP7.0,VC7.0), and Back end is SAP BW3.5.

we are developing VC applications through BW3.5 in development server it was working fine, through VC i export those models from devlopment VC and imported those VC models in production VC.....i deployed those models successfully into portal. those models are in this path :

Content Administrator-- >Portal Content >Visual Composer >Models ->iViews.

when i am trying to click on preview of iView i am getting one popup error i.e <b>Failed to Connect to Backend system. Check your system defination and user priviliges.</b>

and we configured SSO through Logontickets method, that one is working fine....

i tested that SSO connection also....it was working fine....

i request to you if any body solve my problem really i appreciate that person.

Thanks and Regards,

Abhiram.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 06, 2007 at 02:44 PM

    See the Visual Composer WIKI FAQ:

    https://wiki.sdn.sap.com/wiki/display/VC/Connectivity

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.