Skip to Content
0

C4C Delete more then one Lead does not work anymore

Aug 23, 2017 at 11:42 AM

131

avatar image

Hello all :-)

sometimes it's necessary to do a mass deletion on open Leads. It worked fine in the past.

Now you can select and mark eg. 3 leads, select "mark for deletion" and the system asks "you want to delete the one entry?" and then it deletes just the first marked entry (with Internet Explorer, Firefox and Chrome). Opening the leads in silverlight and tried it there: looked better at the first sight, the system said the right (chosen) amount of leads, but: the result has been the same, just one lead is deleted.

Any suggestions?

I guess, it's a bug, not a feature ;-)

Kind regards

Petra

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
Gabriel Brage
Aug 23, 2017 at 01:43 PM
1

Hello Petra,

I did some checks in some of our SAP test systems and it seems that the behavior is the same as you reported. Do you remember when was the last time that the system was allowing you to delete multiple leads? In this case I would recommend that you report an incident to SAP Support, they will be able to check if something changed in the last patches or system releases.

Best Regards
Gabriel Brage

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Loganathan P Aug 24, 2017 at 05:58 AM
0

Hi Petra,

Select multiple leads and from Action button,use the Initiate Deletion option as shown below.

Regards

Logan


action.png (8.5 kB)
Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Logan,

thx for your answer. That's what I already did (my menue is in german, I meant Initiate deletion :-) ) and no matter how many entries I chose, the System just deleted one Lead. As mentioned by Gabriel I'm gonna open an incident.

Regards

Petra

0

Hi Petra,

When i checked,Its working in our SAP test tenant.So raise a ticket share your feedback.

Regards

Logan

0