Skip to Content

Adobe form is not displayed

We have put SP 12 stack on Enterprise portal 7.0 , previously it was sp

9 . The web dynpro application with adobe interactive forms were

working fine with patch level 9 but when we installed patch level 12

on enterprise portal , the adobe interactive form is not displayed in

the browser.

The page is displayed with a blank white box in the place of

interactive form.

The versions are :

Adobe Reader 7.0.9 patch 11

Netweaver Develope Studio 2004s :

Adobe live cycle designer 7.1: patch level 3

Please advise to solve the above problem as early as possible.

ADOBE READER 7.0.9, NWDS 2004s, EP 7.0 with SP12

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

6 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Sep 04, 2007 at 09:37 PM

    HI Mustafa,

    The versions look ok and this should not have happened. Did you upgrade your ECC application from which you are calling Adobe Interactive forms, if so let me know ECC upgrade details.

    Are you using adobe interactive forms for ESS and MSS.

    Did you check the default trace, you can also activate the adobe logs from visual admin

    Go to Visual Administrator for your J2EE engine.

    Server -> services -> Log Configurator.

    Then select 'To Advanced mode' and 'Locations' tab.

    Root Location -> com -> sap -> engine -> services -> webservices -> server -> runtime -> com -> adobe_adobeDocumentServices -> AdobeDocumentServices

    Please change this node to 'ALL' and save configuration.

    All ADS trace will be written in DefaultTrace of server node.

    After you finished your test, don't forget to change log level to 'default'

    If you cannot find any useful information in default trace, please forward it to me.

    Thank You,

    Praveen

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 05, 2007 at 06:04 AM

    Hi Mustafa,

    Have you installed the xACF component for 2004s on the client machine.If not then install the one with the appropriate SP level from marketplace.

    Also install the Adobe SVG Viewer on the client machine. Also enable the ActiveX in the browser settings.

    Then deploy and run the application. It should work fine. Hope this helps.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 05, 2007 at 11:00 AM

    HI Mustafa,

    Please remove the installed xACF following steps as in 846952-Erase ACF from client PC.

    Without installing a new version of xACF, run your WebDynpro application with the Adobe form(please ensure that ActiveX Controls and plgins are enabled ).

    When the application is run, the browser will automatically download the latest xACF as a cab file from the server and will prompt you to install it. On Installling the new ACF, the form shold be rendered fine.

    Hope this helps,

    Regards,

    Siddhartha

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 25, 2007 at 11:04 AM

    Hi Mustafa,

    did you solve the problem?

    What have you done?

    Regards,

    Thorben

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Feb 24, 2011 at 01:52 PM

    Solved

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Feb 24, 2011 at 01:53 PM

    Solved

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded