Skip to Content

Debug problems

Hi SDN,

please, can anybody help me on this issue: when debugging, many times the breakpoint doesn't work. I start the application, running in Debug mode, Developer Studio is called by the application, it seems that is going to work fine, but the line of the breakpoint doesn't get selected, and nothing happens.

I've tried reload+rebuild, close and open the Developer Studio and even restarting the server.

obs.: There is a thread that appears suspended in the threads list of the debug perspective.

Thanks!

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Aug 30, 2007 at 03:12 PM

    Hi,

    Does your application require any input or event to be fired before reaching that breakpoint?

    Murtuza

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Fabio Bellocchio

      Hi Fabio,

      You should reach to this line once that action is fired.

      It seems that you are trying to see the value of RadioCompraCent.

      For the time being you can display its value using messagemanager.

      wdComponentAPI.getMessageManager().reportSuccess(wdContext.currentContextElement().getRadioCompraCent());

      Remove that breakpoint for the time being and you can see that value on your screen itself when you will fire that event.

      Also in your debug perspective check that you might have not set some other breakpoint in your breakpoints window.

      Regards,

      Murtuza

      Message was edited by:

      Murtuza Kharodawala

  • Sep 04, 2007 at 04:44 PM

    Thanks Murtuza.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded