Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

AFAB & AFAR

Hi Gurus,

We are upgrading from 4.7 to ECC 6.0, recalculate planned annual depreciation is not getting posted automatically, if we select a particular asset and then do a background processing it is happening.

Can you please let me know what has to be done if i want to use the whole list of assets.

Thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 28, 2007 at 11:08 PM

    why would you do recalculate at first place? Plz post the error that you are getting when you run the Repeat Run for depreciation posting. You should be able to run depreciation for all your active assets.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 13, 2008 at 02:58 AM

    answered

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.