Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Business Partner with Classification not replicated from CRM to ECC

Dear CRM gurus,

We have a problem with the replication of Business Partner from CRM to the ECC system. Here's the story:

When we create a Business Partner (General) in CRM, it gets replicated to ECC. But when we create a Sold-to-Party Business Partner with Classification Customer, it does not get replicated to ECC. Can anyone of you advice to me what could be the possible error in the configuration? I have already make the neccessary mapping in tcode PIDE.

In ECC system, do we have to maintain the same number range value for SD customer AND also for Business Partner?

Desperately need help! Points will be generously rewarded.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 24, 2007 at 08:19 PM

    Hi Chi,

    As far i know for the Business Partner replication to take place between CRM and R/3 , same number ranges shud be maintained in both the systems but

    if you maintained internal number range in R/3 you have to maintain external number range in CRM system and vice versa. then only replication will be consistent./

    Just try it out.

    Siva

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Siva,

      Does it matter when the Sold-to-party setting is in PIDE is being done before or after an Initial download? Can you explain how this could affect?

      The number range in CRM will be internal and in R/3 will be external.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 20, 2007 at 09:21 PM

    Hi guys,

    most likely your field settings on the ECC side for the different BP role will be different. I assume you will have a mandatory field for the sold-to party role in ECC that yo don't provide during the replication. If you check the BDOC errors in txn SMW01 it will give you an error "fill in all required fields".

    One standard stumbling block is the field "language key" under communication data....

    I hope that's what is causing the problem

    cheers

    Jens

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Jens,

      The problem has been resolved. It has nothing to do with the mandatory fields in CRM or ISU. After trying many options, we decided to upgrade the support packages. After upgrading, the replication works! -_-"

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.