Skip to Content
author's profile photo
Former Member

Screen Generation for Table Maintenance?

I created many of these screens for custom table maintenance using table generation in SE11. One remaining table is being difficult and not sure what I am missing. I keep coming up with a blank screen,when I try to execute maintenence, or display in SM30 (even though it says one entry is chosen) .

Where should In look to solve my issue?

Thank-You.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo
    Former Member
    Posted on Aug 23, 2007 at 04:31 PM

    Did you include any new field? If yes, You have to generate Screen again..

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 23, 2007 at 04:40 PM

    Try giving a different screen number. Also, what kind of field types do you have in this table?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      I have tried to re-generate with new screen numbers a couple of times with no success....the fields are nothing out of the normal: MANDT, CHAR, DATS, and NUMC....Thanks.

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on Aug 23, 2007 at 05:23 PM

    Hi,

    Reverse or delete the entire maintenance view.

    Save tableonce again and activate it. Then again do maintenance generator again.

    It should work.

    Thanks,

    Deepak.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 23, 2007 at 07:02 PM

    If your maintenance is generated successfully, you should see two function modules created in the function group that you gave in your table maintenance generation. See if they are generated. Also, you can go to SE51 and enter the main program of the function group and the screen of the table maintenance and see if the screen looks ok.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      The first set of code is what I normally get when I generate the tab maint.

      The second set of code is what I keep geting for this particular table? No Z table code?

      CODE 1:

      PROCESS BEFORE OUTPUT.

      MODULE LISTE_INITIALISIEREN.

      LOOP AT EXTRACT WITH CONTROL

      TCTRL_Z5V66 CURSOR NEXTLINE.

      MODULE LISTE_SHOW_LISTE.

      ENDLOOP.

      *

      PROCESS AFTER INPUT.

      MODULE LISTE_EXIT_COMMAND AT EXIT-COMMAND.

      MODULE LISTE_BEFORE_LOOP.

      LOOP AT EXTRACT.

      MODULE LISTE_INIT_WORKAREA.

      CHAIN.

      FIELD Z5V66-OBJECT_TYP .

      FIELD Z5V66-OBJECT .

      FIELD Z5V66-DESCR .

      MODULE SET_UPDATE_FLAG ON CHAIN-REQUEST.

      ENDCHAIN.

      FIELD VIM_MARKED MODULE LISTE_MARK_CHECKBOX.

      CHAIN.

      FIELD Z5V66-OBJECT_TYP .

      FIELD Z5V66-OBJECT .

      MODULE LISTE_UPDATE_LISTE.

      ENDCHAIN.

      ENDLOOP.

      MODULE LISTE_AFTER_LOOP.

      CODE 2:

      PROCESS BEFORE OUTPUT.

      MODULE LISTE_INITIALISIEREN.

      MODULE VIM_SUPPRESS_LISTE.

      *

      PROCESS AFTER INPUT.

      MODULE LISTE_EXIT_COMMAND AT EXIT-COMMAND.

      MODULE LISTE_BEFORE_LOOP.

      MODULE LISTE_AFTER_LOOP.