Skip to Content
author's profile photo
Former Member

Problem In report output display when i run in the background

Hi,

In a classical report i am printing around 17 fields the width of the report out put is around 800 characters.

If i run the report in the fore ground it running perfectly. But the thing is when i give large selection is it GETTING ' TIMED OUT ' as it is running more than an Hour.

so i wanted to run it in the back ground to avoid TIME OUT problems.

But when i run in the backgroud i am not getting full out put in the SPOOL request(SIZE of the report output may causing the problem) .

Pls come up with some solutions

Thanks in advance

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

3 Answers

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on Aug 22, 2007 at 03:50 PM

    Hi ,

    there is a techincal limitation on the spool display.. 1032 characters can be disaplyed.. trying using ALV report and see..

    Thanks

    Mahesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on Aug 22, 2007 at 03:51 PM

    Try increasing the spool length..

    Refer this link for doing so.

    Spool List output display > 255 char when the rpt is run in Background

    Thanks

    mahesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on Aug 22, 2007 at 06:32 PM

    Ramesh.

    Goto SPAD and change the settings form X_64_255 to required rows and columns.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded