Skip to Content
avatar image
Former Member

no batch input problem with Vendor master Upload

Hi All,

I am getting a problem with Vendor Master upload conversion. We have'nt change the code and configuration but when i try to run the code today its giving an error for particular Account group. I run this code yesterday and its work fine with that particluar Account group. But i am getting an error when i run the code today. The error is as follows "No batch input data for screen SAPMF02K 0610".When i got through the code i have'nt find that screen number.

Can anyone suggest how to resolve that problem.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Aug 21, 2007 at 04:12 PM

    HI,

    Please check the data .. you might be passing some things else which inturn required data for other field which is not supplied.

    thanks

    mahesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Aug 21, 2007 at 04:14 PM

    Double click on the session name in SM35 and click on the screens tab there you can find the screen number.

    process the same session in foreground mode and see if you are getting the same error.

    If so, the new screen number you got is due to some change in the settings some where, show the new screen to Your Functional guy and he can help you.

    There is one more chance where some data is missing in the flat file, just check it out.

    Reward points if usefull.

    Thanks ,

    Veeru.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Aug 21, 2007 at 04:18 PM

    Hi ben,

    just take few records and enter in foreground ,

    u can easily findout the error where exactly its triggering

    Thanks

    Naveen khan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      its not even going to that screen. When i run the program in foreground the record is uploading but when i run in the background its not working.