Skip to Content
avatar image
Former Member

Third Party Vendor Error

Hello everyone

We have certain vendors who are set up in the system with wagetypes such as 2AFL,2DEN and 2MED, which are used for deducting money from EE's paycheque and then sending to third party vendor.

However, when I compare the vendor report and the report of how much has been removed from the EE's paycheque, I see that a couple of hundred dollars is missing.

The money has been deducted from EE pay but its not going to the vendor.

I know that wagetypes are linked to symbolic accounts which in turn are linked to the GL accounts.

Any suggestions on why this error could be happening ?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Aug 20, 2007 at 07:16 PM

    Hi,

    Is the linkage for the expense account and the balance sheet account done properly?

    Are you using employee grouping? If yes, then did you set the feature PPMOD?

    Hope this helps,

    Reward points if helpful,

    Thank You,

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Aug 21, 2007 at 03:10 AM

    Hai..

    There are certain deductions like say for Ex.. Garnishments where the total amount deducted from the employee is not directly posted to vendor's account small part of the amount goes to employers as service charge...

    so in this case the total deduction amount will be reflected from the EE. But will not be reflected in the Vendor..

    Kindly make sure if 100% of the deduction is being credited to vendors account.. to aviod inconsistencies...

    Manohar

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded