Skip to Content
avatar image
Former Member

Theme editor properties doesn't changing

hi all,

i have created one theme,in the Theme Editor i had changed button bgcolor,it is not reflecting in some of the places.

if anybody knows reply me.

/very urgent need/

Rgds,

Mythili R

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

5 Answers

  • Best Answer
    Aug 20, 2007 at 09:44 AM

    may be because of your browser cache or something.......

    just delete cookies and the one next to cookines.....delete temporary files..

    clear history.

    start a new IE......open it up....and see your theme........

    I hope you have assigned the theme to some desktop and desktop to user....

    login again......it will help you ......

    Cheers.....

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi,

      I assume you are logged in using admin user,i tried this approach,

      i have created a test role, created a theme and done the changes as you said, created a desktop & copied default framework and assign this to test role,and my role is showing the changes made.

      Are you assigning this changed theme to your admin user??have you changed the master rule collection?

      Regards,

      Ameya

  • Aug 20, 2007 at 11:13 AM

    hi mythili...

    this seems strange.

    I hop you have saved the theme to the desktop you created....or else I will give you a short cut to test your application.

    goto system admin....portal display-desktop and display rules...themes...find out your theme

    then goto folder

    portal users

    standard portal users

    open default desktop add your theme there....

    then

    now slect your theme

    click on set as default...

    now save .....

    log off and login....

    you would see the changes....

    but after all these......just put back the already one .....because changing default desktop is not good.....

    will explanin how to create your own desktop.

    but just to test the changes you made, try this for now....

    Cheers.....

    add your th

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Aug 20, 2007 at 07:18 AM

    hi Mythili,

    if you change the button bgcolor.......( I hope you did it in the right way-Buttons-Std bgcolor->options->selected your color...saved it......then again in the theme editor too you have saved)

    then it should come.

    Pls make sure you are saving it once after selecting the color and in the theme editor.

    this will work.

    (hope your aim is to change th color of the std buttons like create, go etc...)

    Cheers.....

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Aug 20, 2007 at 07:26 AM

    Hi,

    Once you have changed the color and saved it,then you have to save entire theme again,it usually takes some time,but once done it has to show the effect.

    I have tried on my portal and its working,

    Regards,

    Ameya

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Aug 20, 2007 at 09:56 AM

    usually pressing F5 once( refresh) will solve the problem.

    if not try doing all the cache clearing and all........

    Regards...

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded