Skip to Content
avatar image
Former Member

service working n IE 7 but not working in IE 6

Hi Experts,

We are using SRM 4.0. We have developed a Z transaction with 2 screens. We have created the internet service and templates also. When I run this transaction in IE 6 the first screen id displayed correctly, but when I click any buttons that have been created on the screen the nexe page is not getting displayed and we are getting HTTP 400- bad request ( page can not be displayed ) error.

I run the same transaction in IE 7 it is wotking perfectly. Is there any setting I have to do for it to work in IE6. We are using External ITS.

thanks

sankar

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Aug 20, 2007 at 05:36 AM

    Hi,

    If using SAPGUI, your patch level must be high enough.

    In you case, I would update ITS with latest patches to be sure.

    Pls see the foll notes:

    Note 950975 - SAP GUI for Windows: Support for IE7 (Internet Explorer 7)

    Note 981710 - Microsoft Internet Explorer Version 7.0 for end users

    Note 1064572 - Is Internet Explorer 7.0 supported?

    856741 - Link in HTMLViewer displays 'HTTP 500 Internal Server Error'

    738927 - HTMLViewer: moniker protocol is disabled in WinXP SP2

    672560 - HTML control - IE pop up screen related if SSO is enabled

    191908 - Collective note: HTML Viewer Control

    66971 - Supported SAP GUI platforms

    BR,

    Disha.

    <b>Pls reward points for useful answers.</b>

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Disha,

      Thanks for your mail.

      Actually all the standard transactions are working fine in IE 6. Even the custom transaction we were able to display the first screen, but when I click on ant button it is iving the HTTP 400 error. But the same transaction if i run in IE 7 it is working perfectly. Anyway I will have a look at these notes.

      thanks

      sankar