Skip to Content
avatar image
Former Member

Adapter engine showing error for file adapters

Hi,

I had configured communication channel using FTP . Because of which the Adapter engine is showing red in the component monitoring. It is saying one of the communicaion channel has error. But when I do a check in the CCs they doesn't show any error. I am getting the same error for NFS as well.

Has anyone come across such a kind of situation? Is it because of wrong entry in CC parameters or is it some BASIS configuration (patch) issue?

Could anyone of you give some guidance on this?

Thanks and Regards

Sanil

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Aug 18, 2007 at 09:25 PM

    Hey

    in communication channel monitoring you have the criteria to filter out the communication channels which have error.

    just select that criteria and it will show you all the CC which are in error state.

    thanx

    Aamir suhail

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi

      Check your CC particularly in CC Monitoring and see if it shows any errors.If yes and then let us know the errors.If not then there must be some errors in some other channel.

      Thanks

  • Aug 18, 2007 at 03:43 PM

    Sanil,

    Just for testing purpose , delete ur comm.channel and check whether still u r facing the errors. If no errors then its bcoz of u comm.channel. Then we can narrow down the approach. Even after deleting the comm.chanel u get error then check all the channels across all clusters.

    Note:After deleting the channel ,give some time and check the same.

    Best regards,

    raj.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded