Skip to Content
0

I can not see the material in EWM procecessed by CIF

Aug 14, 2017 at 11:40 PM

125

avatar image
Former Member

Hi guys,

I processed a material by CIF. First generate a CFM1 and CFM2, the log in CFM2 is OK I don`t have any issue. In EWM the message is "the material x not exist".

I re generate the model integration and try again but in CFm2 all message are in green.. any suggestion ?

Regards

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

4 Answers

Best Answer
avatar image
Former Member Sep 10, 2017 at 12:51 AM
0

Hi Ajit,

The problem was that I have active a BADI SMOD_APOCF005 and when I execute the CIF was concatenate the MATNR + Client

000000000000000066@S4Q320

When I desactivate the BADI the problem was solved.

Regards

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Dean Emery Sep 25, 2017 at 07:19 AM
0

Hi Manuel,

Did you slot the material into EWM using /scwm/slot ??

CIF'ing Vendors & Customers can just be done using CFM1 and 2 alone but CIF'ing materials requires you to slot them into EWM once the first 2 steps are done.

Thanks

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Aug 16, 2017 at 03:06 PM
0

Hi Ajit, thanks for your reply...

I check the Outbound que in ECC ann Inbound que in EWM but I can`t see any issue I mean the SMQ1 and SMQ2 does not identify any issue...

When I modify some material that are previously was created in ECC to EWM the modification is successful in EWM the text for example it was modified...

I check the material in EWM in /n/sapapo/mat1

regards

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Manuel,

Please check the link CIF Issue.

Tcode CFM5 -Material is present in Model, delete and try to resend.

"When I modify some material that are previously was created in ECC to EWM the modification is successful in EWM the text for example it was modified..." - Reason is "check Tcode CFC9 ( Automatic Modification from ECC to EWM ) and link is Link."

Please try above and let us know if you still face issue.

Kind Regards,

Ajit

0
Ajit Routray Aug 16, 2017 at 11:23 AM
0

Hi Manuel,

Please check the queue( Outbound of ECC and Inbound of EWM ),share log if possible.

Where did you find this message "( In EWM the message is "the material x not exist".)" ,I mean which tcode are you getting this message ?

Kind Regards,

Ajit

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded