Skip to Content
author's profile photo
Former Member

Query on 0TCT_MC23 cube

Hi All,

I made my custom query on 0TCT_MC23 provider. It takes so much time to run. When i see in SM50 then it doesnt show any process running from my id.

I deleted and created the index too for the cube but still its very very slow.

Could you guys tell how can i improve the performance of teh query.

Regards.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

2 Answers

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on Aug 18, 2007 at 11:08 AM

    Hi Rob,

    I guess you havent loaded the data to the basic cube 0TCT_C23. Incase you are not loading the data to the basic cube, queries built on the cube 0TCT_MC23 will try getting the data from the virtual provider 0tct_vc23. If there is huge data it would be time consuming. So schedule the process chain to load the data to the cube.

    Thanks and Regards,

    Srilatha

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 20, 2007 at 08:32 AM

    Hi, also when loading data on regular basis, reading the Virtual cube is very slow.

    Unless you need explicit actual data schedule the delta to run e.g. 3 times per workday and exclude the VC cube from the reports. This works perfect.

    You could also set 2 reporting scenarios. 1 for daily operations, VC exluded and thus fast reponse. Other set detailed analysis with VC for digging into troubles with current data.

    Regards, Patrick Rieken.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded