Skip to Content
-1

Chrarecteristic values are not getting in equipment master after adding in ct04

Aug 14, 2017 at 04:11 AM

64

avatar image
Former Member

Hi

I have added new charecteristics value in CT04. After that i checked in equipment master,there i the new added value is not coming

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Jürgen L
Aug 14, 2017 at 04:36 AM
0

CT04 is defining characteristics, just imagine you have 10000 characteristics in your system, do you really expect any of those characteristics to be automatically in your equipment?

Does your equipment just have characteristics or does it actually have a class with characteristics?

If it has a class then go to CL03N and assign your characteristic to this class and then check again.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Aug 14, 2017 at 04:55 AM
0

Hi Jurgen,

The charectristic is inhreitant. here i added values for this chacteristics. after that i checked in equipment master to add the value which i was added in CT04.But that value is not coming thre

Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Again, without having the characteristic maintained in the class you wont see any result.

0
Former Member
Jürgen L

I already added characteristics in the class

0

Maybe you should add screenshots from your class with the characteristic and from your classification in the equipment as pictures can often better explain the situation.

0
Maria Terence Aug 14, 2017 at 10:24 AM
0

Hi Prashantha,

Your class should have characteristic. When you assign the class to the equipment, system will display the Characteristics, but not the characteristics values.

You need to maintain the values in the Equipment Master.

Regards

Terence

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded