Skip to Content
1

Profile image not working

Oct 10, 2016 at 01:57 PM

128

avatar image

Hello,

i have uploaded a profile image and it is shown in the upload "Upload your profile picture" dialog. Afterwards i click on save and it is shown and saved. However the image is not shown on any SAP community page. Just in the "Upload your profile picture" dialog.

Thank you.

Regards

Stefan

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Yes still the same.

0

I see your photo, for example, on your blog posts. Where are you still not seeing it displayed?

--Audrey

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Gabriella Gogl-Gyorgy
Oct 11, 2016 at 09:30 AM
1

Hi All,

Thanks for raising, we are already working on a solution.

Stay tuned :)

Best,

Gabi

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi All,

We deployed a fix for the avatar, now it should be appearing immediately on the profile and no later than 5 mins on other platforms.

Best,

Gabi

0
Yaniv Bar
Oct 10, 2016 at 04:14 PM
0

hi Stefan,

thanks for reaching out. Is that still the case for you now? normally it only requires a quick refresh for the new picture to show in the rest of the community services.

BR,

Yaniv

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Yaniv,

I have the same case. When I access my profile it never shows the picture, only when I click over the icon to add a picture.

In addition, my profile image doesn't show up in any question, answers, comments or blogs I've posted.

Best Regards,

Luis

0