Skip to Content
avatar image
Former Member

Deploy--> Deploy to SAPUI5 ABAP Repository and select system name (No List Found)

Hi All,

I have connected my SAP Netweaver gateway Server to sap HCP(trial version) system name “ZECC_SERVER ” and able to consume it in SAP WEBIDE and developed a new custom app.

When I try to Deploy new custom app to SAP Netweaver gateway unable to see system name “ZECC_SERVER” under system combo box.

i.e Deploy--> Deploy to SAPUI5 ABAP Repository and select system name from the list( No system name found)

Referred link: https://www.youtube.com/watch?v=gmgZBWU6LuU at 0:33

Can anyone help me why system name is not visible as show in above link?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Aug 06, 2017 at 05:18 PM

    Hello Hari,

    To connect to the ADT of your Gateway system, you need a destination with the following properties:

    • WebIDEEnabled: true
    • WebIDEUsage: odata_abap,dev_abap,ui5_execute_abap

    Best regards

    Frank

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Aug 23, 2017 at 07:13 AM

    Hi Frank,

    I am sorry for delay.

    I am getting System Name say Zsystem in drop down with error "Service cannot be reached" . in HCP under destination, connection is working fine can you help me .

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Aug 23, 2017 at 07:17 AM

    In Local "Cloud Connector"

    Below are the Resources Accessible with status green

    /sap/bc/ui5_ui5 Path and all sub-paths /sap/opu/odata Path and all sub-paths /sap/bc/adt Path and all sub-paths
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Mar 22 at 09:56 PM

    Hello Hari,

    is your problem resolved ? Could you share the solution please.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded