Skip to Content
0

ras21-core: Caught CWireObject::PropError

Aug 08, 2017 at 01:35 PM

295

avatar image

Hi, we run BOE 4.2SP3P3 on a single node environment. Default installation shows "ras21-core: Caught CWireObject::PropError" around 5.000 times a day when running CR2016 reports by 2 persons.

It's accompanied by this one "cr2016proc_SAPBOPRD.CrystalReports2016ProcessingServer_child_CRPE13,assert failure: (.\\rasprocUtil.cpp:2916). (0 : Missing universe info property bag.)."

Has someone seen this "error"?

Thx, Stephan

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Keith Fisher Aug 09, 2017 at 07:23 AM
0

I am tryng to troubleshoot an Crystal Reports error and have found this in the error logs too: ras21-core: Caught CWireObject::PropError as well as the missing universe info property bag string.

There is possibly a correlaton with this error which occurs at around the same time (within seconds) but is logged in a separate file:

(.\src\reportdllerrors.cpp:145) ras21-cr: procReport.dll: CRPE FAILED: GetLastPEErrorInfo(109) returns crpe error code [536] with extended error string [Logon failed. Error in File ps_974975eb499760.rpt: Unable to connect: incorrect log on parameters.]. Localized error string is [Error in File ps_974975eb499760.rpt: Unable to connect: incorrect log on parameters.]

as if there is a problem with saved database logon credentials - I am going to be doing more troubleshooting with my client today so will return wih more info if I get it

thanks

Keith

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hello Keith, thank you for your input. We are going to upgrade to 4.2 SP4 P2 today and we going to see what's next. BR, Stephan

0
Stefan Zumbühl Nov 02, 2017 at 01:26 PM
0

Hi we have the same issue. we have configurerd sso with kerberos.

If we are logged on with sso then we got this error, and the user is locked in bw. if we logon with the sap account the reports isrunning.

the workaround is that we restart the bi SIA service, and then its working with both accounts (WinAD, BW).

we are on BI 4.2 SP3 patch5.

I found also this message in the log:

|4d373177-a24c-0734-39b4-f8ad3160b1e6|2017 11 02 13:52:49:319|+0100|Error| |>>|E| |cr2016proc_BOP1.CrystalReports2016ProcessingServer_child_CRPE1| 4660|9024|| |98|0|4|0|BIlaunchpad.WebApp|hal-nt-bop1:15088:849.29780:1|cr2016proc_BOP1.CrystalReports2016ProcessingServer_child_CRPE1.post|localhost:4660:8704.2248:1|RequestSubsystem.PageChildThread|localhost:4660:9024.2103:2|Cno6drFddEJ0lteOt8EtJdE7452|||||||||||assert failure: (.\rasprocSubsystem.cpp:737). (false : Document has user specific property, but relying on core security and document content not user specific!).?

Regards Stefan

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded