Skip to Content
0

Equipment not selected using IE06

Aug 04, 2017 at 04:40 PM

73

avatar image

Hi
I've defined a new category of equipment (T) and I've created few new equipment.
I need to get a list using IE06. If I use the field CLSELINPUT (Class assigned to equipmentsa and relative type of class 002), the system doesn't return any equipment in the list rather all equipment has the selected class assigned. Why ?
Thanks for your help.
Claudio

ie06.jpg (210.5 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

5 Answers

avatar image
Former Member Aug 04, 2017 at 08:15 PM
0

Hi - I tried this at my end and it worked fine and was generating an output with both class or without class as input to IE06.

Can you check if there are any more filters added by mistake at the bottom and also attach a screenshot of the class on the equipment.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Maria Terence Aug 06, 2017 at 06:46 AM
0

Hi Claudio,

In case if the class is available in one of the equipment, then you need to check below note whether it is valid for your system

2120296 - Equipment class search does not return required objects

Regards

Terence

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Claudio Carrara Sep 07, 2017 at 10:30 AM
0

ie06-1.jpgHi
No none additional or hide parameter is used, and note 2120296 is already applied without solve the issue.
As you can see uin the picture if I run Ie06 just using TO type as selection parameter teh system get the list of equipment (1), but If I add the Class the type of the Class 002 and the characteristic value to select (2) the IE02 issue the message: IH047-No Objects were selected.


ie06-1.jpg (105.9 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Peter Atkin Sep 07, 2017 at 12:55 PM
0

Hi Claudio,

Can you share a screen shot of one of the equipments, also showing the classification of that equipment.

PeteA

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Maria Terence Sep 07, 2017 at 11:13 AM
0

Hi Claudia,

In the new screenshot you have attached, you have maintained the Valuation i.e., characteristics ? I dont see the same in old screenshot.

Cross check your equipment master data whether you have maintained the characteristics.

Finally, these kind of issues are mostly a Master data maintenance issue, in case if it is maintained correctly, then you need to search for notes else raise a OSS to SAP for resolution

Regards

Terence

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded