Skip to Content
0

Universe Connection is not responding , showing TNS :no listener

Oct 12, 2016 at 02:14 AM

150

avatar image

Hi All,

Recently ,I done the Universe along with associated connection upgrade from R3 to R4 and upgrade has been completed successfully .

Now , when I click on test connection in universe , the connection is not responding in R4 and it is showing as TNS : no Listener.

My user wants me to check Host name & Port number information of connection are correct on BO BI4 QA server?

Kindly check the attached screen shot (same issue getting in R3 also ) and let me know the process to follow to solve this issue.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Best Answer
Manikandan Elumalai Oct 12, 2016 at 03:11 AM
0

Tcheck whether your tnsnames.ora snd sqlnet.ora giles are configured correctly fir your oracle sid. Also check oracle client versions 32/64 bit

Thanks

Mani

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Mani,

Issue has been resolved

@ Prithviraj and Kuldeep :Thanks for your inputs

0
Prithviraj Rajpurohit Nov 01, 2016 at 04:43 PM
0

Hi

Did you check if the listener is running?

Regards

Prithviraj

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Kuldeep Ghosh Nov 01, 2016 at 04:51 PM
0

Check if you are able to do a TNSPing from the machine where designer is installed.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded