Skip to Content

pipeline loosing response message

Hello,

Sorry to come on with this problem again but still didn'y find solution.

synchronous RFC response message is failing at end of BPM :

The error message is : Message DC3F48043DB6E6F1AACA001A4BDCF5DA pipeline PE_ADAPTER unknown XML message not found.

<SAP:Category>XIServer</SAP:Category>

<SAP:Code area="PERSIST">MSG_NOT_FOUND</SAP:Code>

<SAP:P1>DC3F48043DB6E6F1AACA001A4BDCF5DA</SAP:P1>

<SAP:P2>PE_ADAPTER</SAP:P2>

The response message is lost in the pipeline after being filled.

Thanks for your comments.

Regards,

Laurent.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Aug 02, 2007 at 11:38 PM

    Hi,

    Check out SAP Note 1042164.

    If you restart the message is it succesful? Also was your switch job running at that point. If yes.. this note might fix as it did for us.

    THanks and Regards,

    Himadri

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.