Skip to Content
0

Can't import design objects from Xi to PO 7.4

Aug 02, 2017 at 10:59 AM

105

avatar image
Former Member

Hi friends,

I'm trying to import a data type for an update with new fields from Xi to PO 7.4 (dual) and the message is the object was imported correctly but the new fields are not available.

I activate the checks Objects Are Original Objects and Objects Are Modifiable in the target SWCV but after doing the import the checks reset

Do you know what is the problem?

Thank you so much,

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Ryan Crosby Aug 02, 2017 at 12:07 PM
0

Hi Jose,

When you open the ESB application do you have an extra tab for conflicts? I have had that in the past if someone deleted and object accidentally and then had to retrieve it manually in the target system. Once an import happens after that the system will create a conflict which must be resolved before any new changes will be taken from the original source system.

Regards,

Ryan Crosby

Show 7 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hello Ryan

Thanks for your response.There's none an extra tab for conflicts.

**After doing the import the checks reset

Regards,

Jose

swcv1.png (38.9 kB)
0

Hi Jose,

If you look at the ID for the SWCV in the XI system and compare it to the ID in the PO system are they the same? If those do not match then I think even though the import will give a mention of being successful they will not be placed in the target SWCV because the ID of the source SWCV doesn't match. It may indicate that the SWCV has to be removed entirely from the new PO system and re-imported from the old system.

Regards,

Ryan Crosby

1
Former Member

Hello Ryan thanks for your response:

If you look at the ID for the SWCV in the XI system and compare it to the ID in the PO system are they the same?

Yes is the same.

Regards,

Jose

0

Hi Jose,

The only other thing I can think of would be this option -

If that option is checked I would suggest creating the transport without that box selected. This is probably the reason the settings for the SWCV were reset when you imported.

Regards,

Ryan Crosby

capture.png (3.0 kB)
1
Former Member

Hi Ryan thanks for your quick response:

Where is located "With Software Component Version Definition" in XI?. I Run the tool for Export Design Objects but this option Is not available as in PO. Do you think they are permissions of my XI user?

Regards,

Jose

wizard.png (17.6 kB)
0

Hi Jose,

It's been so long since I have used XI that I couldn't say with any level of confidence but I suppose it would be possible.

Regards,

Ryan Crosby

0
Former Member
Ryan Crosby

Hello Ryan thanks you for your kind cooperation.

0
avatar image
Former Member Aug 07, 2017 at 02:01 PM
0

I continue without finding the checks in XI, I'm trying to find a Blog o tutorial about how to transport Xi objects, maybe there find where are this checks. If someone could please help me that would be awesome.

Regards,

Jose

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded