Skip to Content
3

Issue with Blog and Q&A Feed on Topic Pages

Jul 26, 2017 at 03:44 PM

433

avatar image

The SAP Community team is aware of an issue on the topic pages: the feeds for Recent Blogs and Recent Questions are not pulling in content.

We are looking into the cause and working on a fix. We'll share more details here as they become available.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Best Answer
Oliver Kohl
Jul 26, 2017 at 05:34 PM
2

We are currently facing an issue with our Search infrastructure, which we use to surface the content into the tag, topic and partially homepage. A hot fix is being worked on and we most likely are going to deploy them tomorrow morning US time.

Update: the fix has been deployed this morning CET (earlier than planned) and topic and homepage have been functional again since then.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Vadim Kalinin Jul 26, 2017 at 04:55 PM
1

Looks like not a lot of people are using tag pages...

Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
2

May be because they are slow compared to Q&A tag pages....

1

I would say yes and no, Vadim.

The number of complaints that I received gives me some indication that people are visiting the topic pages. But I agree that they aren't helpful enough. (Here I was going to promote Oliver's post...but he beat me to it. :)

0
Jeremy Good
Jul 27, 2017 at 02:31 PM
0

Looks like we are back in business.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded