Skip to Content
0

SAP S/4 HANA 1610 FPS01, Fully Activated Appliance - Provisioning fails

Jul 26, 2017 at 08:36 AM

39

avatar image

I have tried unsucessfully 8 times now to provision a SAP S/4 HANA 1610 FPS01, Fully Activated Appliance.

6 times i have had an issue with the Software Activation, on the 2 times the software activated i was unable to connect to the host IP.

Is anyone else facing similar issues - other than terminating and trying again, what is recommended.

JSP

1710-loaded.png (44.6 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
John Patterson Jul 26, 2017 at 09:24 AM
0

Hi Atanas

Attached are the requested files

appliancebootlog.txt

applianceagentlog.txt

appliancedeploylog.txt

had a quick look at the deploy - could it be the password?

JS


Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hello John,

Yes it is the password, it's a known issue and we will be working on fixing it, but for now you can at least use a master password different from the default one and previous ones (Welcome1, Welcome2).

This should be enough to have a successful provisioning of a new instance.

Regards,

Atanas

0

awesome, thanks Atanas

0
Atanas Lozanov
Jul 26, 2017 at 08:52 AM
0

Hello,

We are currently trying to reproduce your issue, it would be helpful if you can provide a few log files from the operating system, so we can narrow the search. If you keep one of your failed instances could you please provide the following log files:

/var/log/applianceboot.log

/var/log/applianceagent.log

/var/log/appliancedeploy.log

Regards,

Atanas

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded