Skip to Content
0

SCN asks to Log On again to see notificatons

Jul 20, 2017 at 05:47 PM

159

avatar image

Hello!

The problem I am experiencing for last few months. I am using Chrome browser.

Details: I open browser -> open SCN.SAP.COM -> click on log on icon and log on using presaved user and password -> it logs in and show my picture -> click on my picture and hover on notifications -> SCN website asking me to Login (!) again to see notifications.

Below is a screenshot of the problem:#

Thanks,

Krish

relogon.png (428.1 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Sajid Amir
Jul 21, 2017 at 05:12 PM
1

Hello Krishnendu,

Thank you for reporting this issue. I wanted to share with you that this has been reported already and has been one of the main reasons of frustration on our community experience. I can offer you a slight workaround so it is a little more seamless while the SSO issues are worked through. Please kindly use this as your landing page from now on to access our community:

https://www.sap.com/community.html

I noticed that you were using our old link to access SAP Community. In my experience, logging in from other redirects and sap-related sites to the community can cause this logon issue to exacerbate. I have noticed that once I successfully am loggon on to the community, I can then seamlessly access all the other sub platforms within (Q&A, Blogs, Activities, Messages, Profile, etc..)

Hope this helps.

Best regards,

Sajid

Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hello Sajid,

Thanks for your answer. I would try and let you know.

Regards,

Krish

0

Sure Krishnendu, happy to help! If you believe that this answer addresses your question to your satisfaction, please feel free to close it as described here: https://www.sap.com/community/about/questions-and-answers.html

Best regards,

Sajid

0

This is very much happening even when using the new home page. As a matter of fact, just happened to me this morning. Opened the home page, got logged in, clicked on Notifications and bam - "please login".

It worked OK for the last few days though. But this morning obviously I have done something to upset the Cloud Identity Gods.

1