Skip to Content
avatar image
Former Member

Search help is not showing list of objects available in ID

Hi Everybody,

I developed some business objects( Message Interfaces ) in Integration Repository and transported these objects from developement system to Quality system. After successful transportation i am able to see these objects in IR

(Quality system) also. While doing configuration in Integration Directory of Quality System, i need to assign this Messge Interface to one of Business service. We all know that we will assign this Message Interface by using search help at Receiver/Sender level in Business service. But here in the search help i am not able to see my Message interface which actually exists in Integration Repository.

I have tried out by clearing cache and make sure that the object is active, even then also i am not able see my message interface in search help.

So, please help me if any one gets this situation earlier and how to resolve this?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jun 27, 2007 at 07:03 AM

    vijay

    just a quick thought.

    Did you enable the "all systems" radio button and check if your interface comes up?

    regards

    krishna

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jun 27, 2007 at 08:08 AM

    Hi Vijay,

    Could be a Cache Issue. CHeck out the cache notifications in QA IR. Do you see a success there ? If not refresh the cache manually.

    Regards,

    Sumit

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Vijay,

      Did you check the cache notifications in IR?

      Refresh Cache using browser..

      http://<xiserver>:j2eeport/CPACache/refresh?mode=full

      When you go to SXI_CACHE in QA server . Click on Mappings on the left hand side and see if the mappings are available in cache.

      Regards,

      Sumit