Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem in accesing Image from KM Content

Hello All,

I am having problem in accessing/viewing Image (the one which is uploaded in KM Content) in Quick poll IView.

It shows only image if the user has Content Administration role. It doesn't show if the user doesn't hv this role.

I suspect the problem is with user permissions for the image.

Please, help where I went wrong. Appreciate your time and valuable inputs.

Best Regards,

Ravindra

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 26, 2007 at 08:03 AM
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 26, 2007 at 08:31 AM

    Hi SG,

    Check the permission for the folder where the image is located and provide permission to the corresponding user.

    Regards,

    Vinoth.M

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.