Skip to Content
avatar image
Former Member

proportional factors

Hello Gurus -

I have uploaded the data on to the infocube. and the Data is been displayed in the planning book. i have also created a data view for just APODPDANT to view the generated fixed proportional factors. The values are not showing up on in the planning book.

Any ideas??

Regards,

Suresh Garg

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jun 23, 2007 at 11:29 AM

    i assume you have run the Prop factor generation job. Can you see results in the log after the job is run??

    (BTW, you mean you have loaded the data on to the planning area ...right?? and it is displayed in the plannig book)

    also can you add the APODPDANT KF to the same data view where you can see the other data and try again?

    and try to make it editable and change the values and see if it is saved

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      if you are on SCM 5.0 the check box for log will be on the "other settings" tab

      if i remember right in the previous versions it used to be right at the bottom on the one screen

      you can run it again after this box is checked.

      Did you create the job or are you just running an already created one? Pl check if there are any filters in terms of selections (again in other settings tab in SCM 5.0 )

      its quite possible you have no data in the periods that have been set as "basis for proportional factors". or in the keyfigure that is used as a basis.

      or you might be transfering it into a horizon that is not in your planning book

  • avatar image
    Former Member
    Aug 01, 2007 at 12:56 PM

    Harish -

    It worked fine. Thank you for your input.

    Regards,

    Suresh Garg

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded