Skip to Content
0

OD is getting created instead of posting change In EWM when releasing the production order

Jul 13, 2017 at 04:00 PM

103

avatar image

Hi All ,

System is creating the Outbound delivery instead of posting change when i release production order, any idea ? it is mapping to OPS instead of TPS even though the PSA is belong to the same plant.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
VAMSIKRISHNA SRIRANGAM Jul 15, 2017 at 08:06 AM
0

Hi ,

I found the reason the following indicator should be unchecked.


error1.jpg (102.8 kB)
Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi ,

One more finding the reason why the 313 is triggered is from the configuration.

error.jpg (111.7 kB)
0
Juergen Pitz
Jul 14, 2017 at 06:17 AM
0

Hi,

the question is not if it inside a plant (that is the only possible thing, anyway, isn't it?), but what about the storage location? What storage location is in your PSA and what source storage location is in the control cycle? And to which warehouse numbers are these storage locations connected?

Brgds

Juergen

---
Want to learn EWM?
Check for EWM courses @ https://training.sap.com/curriculum/scm_ewm
Get a SAP Learning Hub Subscription: https://training.sap.com/shop/learninghub

And it is EWM. NOT eWM - Duh!
And if your question includes the word "transfer order" - do NOT tag the question with Extended Warehouse Management!

Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Juergen ,

thank you for reply,

Control Cycles:

PSA:

Juergen in another ewm system 9.3 i am getting another issue that is Outbound Delivery is getting created with 0 Qty when i check the material staging, the requirement qty is 0 the material availability is showing 0 qty even though the stock exist for the material for that material in issuing storage location.

error1.jpg (82.1 kB)
error2.jpg (40.8 kB)
0
VAMSIKRISHNA SRIRANGAM

Hi,

ok, according to you screenshots, what you should get is a posting change, not an outbound delivery, that is right (because both storage locations are connected to the warehouse 295 according these pictures). Then I guess you need to check your delivery type determination in ERP and in EMW.

Brgds

Juergen

0

Hi Juergen,

i found the reason system is creating delivery with DOG DOGN With 313 instead of 411 need to check.

In another ewm version 9.3 i am getting the following error , where the qty is 0.

error1.jpg (145.9 kB)
error2.jpg (83.9 kB)
error3.jpg (114.1 kB)
0