Skip to Content
avatar image
Former Member

dispatcher down

Dear friends

my dispatcher down automaticaly within 3-4 days

following are dev_dip log

Thu Jun 14 18:26:18 2007

SoftCancel request for T91 U10865 M3 received from REMOTE_TERMINAL

Thu Jun 14 18:26:20 2007

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=1; len=8; hdl 3 / socket 1368)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=2; len=8; hdl 3 / socket 1368)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=3; len=8; hdl 3 / socket 1368)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=4; len=8; hdl 3 / socket 1368)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=5; len=8; hdl 3 / socket 1368)

  • ERROR => NiICheck2: NiWrite (rc=-6) [nixxi.cpp 6278]

  • ERROR => DpEnvCheck: NiCheck2 failed for ms connection (rc=-6) [dpxxdisp.c 6174]

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=1; len=8; hdl 43 / socket 1272)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=2; len=8; hdl 43 / socket 1272)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=3; len=8; hdl 43 / socket 1272)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=4; len=8; hdl 43 / socket 1272)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=5; len=8; hdl 43 / socket 1272)

  • ERROR => NiICheck2: NiWrite (rc=-6) [nixxi.cpp 6278]

  • ERROR => DpCheckTerminals: NiCheck2(rc=-6) failed for tid: 164 -> disconnecting [dpxxdisp.c 10573]

RM-T164, U17010, 508 RAJESHJ, rajeshjha, 18:02:52, M0, W1, FBL3, 3/2

Thu Jun 14 18:26:35 2007

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=1; len=8; hdl 11 / socket 1244)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=2; len=8; hdl 11 / socket 1244)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=3; len=8; hdl 11 / socket 1244)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=4; len=8; hdl 11 / socket 1244)

NiPWrite: ENOBUFS: buffers reduced to 4/8 (errNo=10055; cnt=

thanks

rakesh

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jun 15, 2007 at 05:56 AM

    dear friends

    we are using the windows 2003 advaced server ,oracle 9i ,ECC5

    accourding to previous msg sap application disptcher down , when restarted the server , then again every thing ok for 2-3 days,

    Include ??? line 0000.

    un-time error "DBIF_DSQL2_SQL_ERROR" occurred

    atabase error 3114 at FET

    ORA-03114: not connected to ORACLE

    atabase error 3114 at FET

    ORA-03114: not connected to ORACLE

    atabase error 3114 at FET

    ORA-03114: not connected to ORACLE

    atabase error 3114 at COM

    ORA-03114: not connected to ORACLE

    unction COMMIT on connection R/3 failed

    Short dump "070614 182622 PRDSVR SRINIVAS " generated

    atabase error 3114 at FET access to table SNAP

    ORA-03114: not connected to ORACLE

    atabase error 3114 at SEL access to table REPOLOAD

    ORA-03114: not connected to ORACLE

    atabase error 12152 at FET access to table MSEG

    ORA-12152: TNS:unable to send break message

    atabase error 3114 at SEL access to table REPOLOAD

    ORA-03114: not connected to ORACLE

    thanks with best regards

    jainendra prajapati

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi,

      Restart ur listner services and from the sqlplus open the database

      and chek..also before the restarting the lisnter chk the alertsid.log

      Regards

      Umesh K

  • avatar image
    Former Member
    Jun 15, 2007 at 06:35 AM

    Hello Rakesh,

    does it always happen after 3-4 days?

    Did you check if any application has handle or memory leak?

    You can use task manager by activating corresponding columns and watching them for some days.

    Best regards

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi,

      Is ur listner is getting stopped after 3-4 days ? In ur landscape only this machine is showing abnormalities ? all other is working fine

      Regards

      Umesh K