Skip to Content
avatar image
Former Member

Check Mapping?

Hi!

We have a scenario where an adress should be sent.

We did some testin with a testorder locally by pasting it in the src in Test.

The adress came up so the mapping looked good. However when we sent a real order, the adress is not sent. I checked in the runtime workbench and the adress is not sent. Is there a way i can see what mapping was being used when sending an order? I suspect that the cache is not updated so I need to make sure that the correct mapping and interface is being used.

Please help!

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Jun 14, 2007 at 12:05 PM

    Hi,

    Just go to runtime workbench. Click on Payload...Main document...view source it and copy the xml.

    Then goto desing and in ur mapping then to test.

    Paste this xml there and then test wat is the problem with mapping.

    Regards

    Hemant

    Award points if find helpful

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      My fault!

      I forgot to refresh the Cache Notification in Configuration. Once I did that I got an red message.

      So I double clicked on it and it gave me an url. Copy pasted the url into a webbrowser and it asked for user credentails. Entered user credentals. And got an xml message.

      Went back to Cache Notifaction and saw that it had been changed to green light. So to everyone!

      Make sure you have updated the cache. :P