Skip to Content

SAP Cloud Connector: Deploy to ABAP repository failing

Hi,

Whenever I deploy my UI5 application form WebIDE to my Gateway system, it fails.

Connection to my Gateway system is successful. (It fetches Existing BSP applications/Transports etc.)

During the deployment, in the console, I see that few files get uploaded successfully, and it fails at a random point. Each time the file that fails is different. Please see the screenshot from Network tab.

Can you please guide on what can be done?

capture.png (26.1 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jul 19, 2017 at 04:51 PM

    Hi,

    What is the response coming from the server?

    What are the sizes of these files that fail to be deployed?

    It looks like a case of a timeout - have you tried increasing the timeout as explained in my blog?
    https://blogs.sap.com/2016/02/25/troubleshooting-deployment-to-abap-system-from-sap-web-ide/

    Regards,
    Michal.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.